Οργανόγραμμα ΙΕΚ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Το ΙΕΚ Πειραιά, είναι οργανωμένο σε πυραμίδα με τον διευθυντή κ. Γιώργο Διαμαντόπουλο (Μαθηματικός - MSc στην Ηγεσία και τη Διοίκηση στην Εκπαίδευση) να έχει την γενική διεύθυνση της σχολής και με δύο υποδιευθυντές τις κκ Λίνα Κυριακή (Κοινωνικών Επιστημών - MSc στη Συμβουλευτική και Προσανατολισμό) και Λεοντάρη Αγγελική (Γαλλικής - MSc στη Γαλλική Φιλολογία) που έχουν και εξιδεικευμένες αρμοδιότητες στα τμήματα Διοικητικών & Οικονομικών Θεμάτων και Εκπαίδευσης και Κατάρτισης αντιστοίχως.

Επίσης το ΔΙΕΚ Πειραιά είναι οργανωμένο σε τμήματα με το αντίστοιχο διοικητικό προσωπικό ως εξής:

Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης

Ευθυμίου Ευαγγελία (εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, MSc ειδικής αγωγής)

Τουρλίδου Μαρία (εκπαιδευτικός - εικαστικός)

Τμήμα Διοικητικών & Τμήμα Οικονομικών Θεμάτων

Στενού Βιολέτα (Γαλλικής - MSc στη Γαλλική Φιλολογία)

Τμήμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Σίσκου Δάφνη (εκπαιδευτικός - Κοινωνικών Επιστημών)

Τμήμα Πρακτικής Άσκησης - Μαθητείας & Διασύνδεσης

Στενού Βιολέτα (Γαλλικής - MSc στη Γαλλική Φιλολογία)

Τμήμα Μηχανογράφησης/Πληροφορικής

Καράμπελα Βασιλική (Πληροφορικής - MΒΑ Τεχνοοικονομικά Συστήματα)

Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων απευθείας στον διευθυντή με μεγάλο και λαμπρό δυναμικό εξαίρετων εκπαιδευτών και συνεργατών της σχολής. Πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός του μόνιμου εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού το τμήμα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στελεχώνεται και υποβοηθείται εθελοντικά από ωρομίσθιους εκπαιδευτές διαφόρων ειδικοτήτων και ειδικότερα εκπαιδευτές ξένων γλωσσών, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας μεριμνούν για την γλωσσική και πολιτιστική προετοιμασία των δικαιούχων στην Ελλάδα και γενικότερα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια. Τα τελευταία χρόνια μεγάλη βοήθεια παρείχαν, εκτός από την κυρία Βασιλική Καράμπελα, υπεύθυνη του Τμήματος Μηχανογράφησης/Πληροφορικής και οι εκπαιδεύτριες κυρίες Μπριάνα Μαρία (διδακτορικό στην Επικοινωνία και στο marketing), Νατάσα Βελέντζα (καθηγήτρια γαλλικής και ιταλικής γλώσσας, MSc σε LME), Πούλιου Μαρίνα (τεχνολόγος τροφίμων - διατροφολόγος, MSc στη Διαχείριση Ποιότητας), Μαρία Χριστοπούλου (μέντορας, αρχαιολόγος και καθηγήτρια της Γερμανικής) κά.

Βλέπετε 
εδώ  το οργανόγραμμα του ΙΕΚ Πειραιά.

 

Χαιρετισμός του Διευθυντή κου Γεώργιου Διαμαντόπουλου

gdiamanopoulos
Aγαπητοί συνάδελφοι, σπουδαστές μας, φίλοι και φίλες του ΙΕΚ, ως γνωστό επιθυμία όλων μας ήταν να αναβαθμίσουμε την παλιά μας ιστοσελίδα, που αποτελούσε και την πρώτη ιστοσελίδα του ΙΕΚ μας. Η διεύθυνση και το προσωπικό της σχολής  μένοντας πιστοί στα όσα είχαμε υποσχεθεί και σχεδιάσει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη νέα ιστοσελίδα του ΙΕΚ Πειραιά στη διεύθυνση:  http://www.iekpeiraia.gr/.
Η στρατηγική ανάπτυξης του νέου «site» στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες: Τον άξονα της ενημέρωσης (σε θέματα που αφορούν την κατάρτιση στο ΙΕΚ) και τον άξονα της επικοινωνίας.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον συνάδελφο εκπαιδευτικό κο Λάμπρο Μπρακατσούλα, ο οποίος κατασκεύασε και ανέλαβε την επιμέλεια της νέας ιστοσελίδας. Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους καταρτιζόμενους του τμήματος Γραφιστικής, που επεξεργάστηκαν τα λογότυπα και banners της ιστοσελίδας, μέσα από τα οποία (κατόπιν διαγωνισμού) επιλέχτηκε ως καλύτερη η εργασία του Γεράσιμου Χαρίτου με τον ενετικό λέοντα στο βιβλίο της γνώσης, ενώ και οι εργασίες όλων των άλλων σπουδαστών μας ήταν εκπληκτικές.
Πέραν της ενημέρωσης της διοίκησης του ΙΕΚ, η νέα ιστοσελίδα θα υποστηρίζεται από τους εκπαιδευτές και ιδιαίτερα από τους καταρτιζόμενους μας, οι εργασίες των οποίων θα αναρτώνται σε ειδικό χώρο του site ενώ θα υλοποιούμε και νέες ιδέες και προτάσεις.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σπουδαστές μας και γενικότερα φίλοι του ΙΕΚ και επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, η δική σας συμμετοχή και βοήθεια κρίνεται αναγκαία, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διεύθυνση του ΙΕΚ προσδοκά, μέσω της ενεργούς υποστήριξης και της γόνιμης κριτικής συμβολής όλων σας, η νέα δυναμική και πλούσια ιστοσελίδα, να καταστεί εστία γνώσης, πληροφόρησης  και θετικού προβληματισμού στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Φυσικά η ευθύνη για τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας ανήκει, όπως πάντα, αποκλειστικά στο Διευθυντή του ΙΕΚ Πειραιά. 
 
Σας εύχομαι Καλή περιήγηση!
Γεώργιος Διαμαντόπουλος
Διαβάστε ή κατεβάστε στον υπολογιστή σας το Νέο Κανονισμό Λειτουργίας των Δημοσίων ΙΕΚ.